Over The Vegetable Chef

The Vegetable Chef …

Goed in …

Food lovin' ?
Strict veggie ?
Gekleurder hoe beter ?

… kookt al jaren als liefhebber, maar ook als restaurant eigenaar, cateraar en freelancer. Soms voor de nonnen van het klooster van Bergen, dan voor verwende lekkerbekken in Amsterdam Zuid, tijdens een bruiloft in een weiland of voor het 10 jarig bestaan van een hip ICT bedrijf.

… heeft heel wat kookstijlen en -trends zien komen en zien gaan, en realiseert zich dat tussen al die stijlen en trends groenten de echte sterren zijn! Van groenten wordt hij vrolijk en ze inspireren hem. Daarom zet the Vegetable Chef groenten in de spotlights, rolt de rode loper voor ze uit en doet, als een echte paparazzi, hier hun diepste geheimen uit de doeken. Voor jou! Zodat jij, je gezin, vrienden en partner meer groenten kunnen eten. En nog lekkerder! Niet omdat het moet maar omdat jullie het willen.

… begint met de vraag welke groenten hij wil gebruiken. Wat ligt er in de koelkast wat er zo lekker uitziet dat het verleidt om mee te koken? Wat ligt er op het schap bij de supermarkt of bij de kraam op de markt. Wat is er nu in het seizoen? De rest van de maaltijd vloeit hier vanzelf uit voort.

Zogezegd

Pin It on Pinterest

Share This